Hello Guest Login!

Utvalgte produkter

FAQ(ofte stilte spørsmål)

Mange lurer på av og til det samme. Under ofte stilte spørsmål har vi samlet et knippe spørsmål og svar som kanskje også dekker ditt behov for informasjon.

Angrerett/retur

Hvorfor ble det sendt ut til meg faktura på 200Nok når jeg ikke hentet  pakken på posten ?

Svar: Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur retur og et gebyr pålydende kr 150,- til Necbutikk.com for behandling av saken.Jeg vil benytte meg av angrerett hva gjør jeg ?

Svar: Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder.(14 dager). Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Vi anbefaler deg å vise god omsorg for originalemballasje/salgsforpakning hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake

Under er det noen eksempler på fremgangsmåter.

Før ordren er pakket/sendt kan du sende oss en mail eller ringe oss og avbestille ordren din.

Etter at pakken er sendt eller hentet: Hent pakken snarest mulig fyll ut angrerettskjema eller ring, send email til oss du vil da motta en mail som bekrefter at kjøpet / varen er innenfor kriteriene for angrerett. Du betaler kun returporto og ditt tilgodehavende vil bli oversendt din konto et par dager etter at vi har mottatt og behandlet orderen.